У ЗСУ прокоментували відео очільника Рівненського ТЦК з жінками

У ЗСУ прокоментували опубліковане в мережі відео з начальником Рівненського ТЦК на якому він цілується з двома жінками.

У Рівному розпочато службове розслідування за фактом опублікованого в Інтернеті відео з нібито головою одного з ТЦК Рівненської області. Про це повідомили Сухопутні війська ЗСУ та Рівненський обласний ТЦК та СП.

Читайте також: В Росії знали про підготовку теракту, проте допустили його, — Буданов

“У мережі, з антиукраїнських джерел, шириться відео за участі ймовірно начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку”, — йдеться у повідомленні.

У ЗСУ повідомили, що буде надано належну оцінку як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

“Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події”, — додали у ТЦК та ЗСУ.

Читайте також: Понад 700 окупантів, 10 танків та 2 крилаті ракети: Генштаб оновив втрати армії РФ за добу

Нагадаємо, що відео з кабінету так званого голови Рівненської міської ТЦК Олександра Ярмошевича 27 березня опублікував у своєму Telegram-каналі блогер Анатолій Шарій, якому заочно повідомили про підозру у державній зраді в Україні. На відеозаписі чоловік цілує одну жінку у військовій формі, а потім іншу.

Раніше у Львові працівники ТЦК силоміць затягнули до буса чоловіка. У мережі оприлюднили відео, де чоловік тікав від працівників ТЦК, а згодом його силоміць затягнули до буса.