Ракетний обстріл Харкова: пошкоджено Будинок друку та автосервіс

Росіяни обстріляли громадську інфраструктуру міста.

Уранці 31 липня росіяни обстріляли Харків ракетами. Внаслідок атаки частково зруйновано Будинок друку та автосервіс. Як повідомляє Суспільний мовник, жодних військових об’єктів у цій місцевості немає, тому пошкоджено виключно об’єкти цивільної інфраструктури.

Читайте також: Харків зазнав ракетного удару РФ

Працівник автосервісу Олександр Кучеренко розповів про те, що сталося. За його словами, на місце його роботи прилетіло з Будинку друку – накрило все плитами. Чоловік працює на СТО близько 5 років.

Суспільне Харків

Суспільне Харків

Суспільне Харків

Суспільне Харків

«Приїхав о 8-й ранку. Годинник зупинився о 4:10. Випала батарейка. Вони висіли на стіні. Ще з мосту побачив розруху. Будинок друку, все зруйновано. У шоці, просто в шоці,» — поділився Кучеренко.

Суспільне Харків

Суспільне Харків

Суспільне Харків

Суспільне Харків

До речі, для чоловіка це вже чергова втрата внаслідок російських обстрілів. Війна зруйнувала його дім, а тепер і роботу.

«Знімаємо будинок, і те, ненадовго нас пустили. Жити ніде, працювати ніде. Два місяці були на західній частині України. Повернулися. Коротше, все. Їхати нікуди», — розповів Олександр.

Говорячи про Будинок друку, вибух був такої потужності, що викинув книжки просто на двір.

Суспільне Харків

Суспільне Харків

Раніше ми писали, що окупанти визнали, що атаку по штабу Чорноморського флоту в Севастополі здійснено не ЗСУ. «Сенатор» заявила, що був запуск БПЛА не ззовні, а з території міста.