Ракетна атака по Черкаській області: у Смілі пошкоджено 47 будинків — фото

За попередньою інформацією, внаслідок вибухової хвилі та уламків пошкоджено 47 приватних будинків на кількох вулицях, а також вибито вікна в сусідній багатоповерховій будівлі, — йдеться в повідомленні.

Процес ліквідації наслідків ранкового ракетного удару по місту Сміла Черкаської області продовжується, зазначив голова Черкаської ОДА, Ігор Табурець. Він повідомив, що шість мешканців звернулися по медичну допомогу, проте від госпіталізації вони відмовилися.

Читайте також: Ракетна небезпека: по всій Україні 25 квітня оголошено повітряну тривогу

За попередньою інформацією, внаслідок вибухової хвилі та уламків пошкоджено 47 приватних будинків на кількох вулицях, а також вибито вікна у сусідній багатоповерховій будівлі.

На місці події вже діє штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, сформовані ремонтні бригади, які очікують на будівельні матеріали для початку робіт.

Рано вранці було оголошено ракетну небезпеку в чотирьох областях України, включаючи Сумську, Київську, Черкаську та Полтавську. Військові повідомили про запуск ракет у напрямку Миргорода та Черкас. 

Пізніше голова Черкаської ОДА Ігор Табурець підтвердив, що ракетний удар по області було завдано російськими окупантами. Пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури у Черкаському районі, але повідомлялося, що без жертв.