Били на очах у поліції: у Чернівецькому ТЦК побили затриманого

У Чернівецькому військкоматі побили затриманого на очах у поліцейських, які спостерігали за подією та посміхалися.

У мережі з’явилося відео побиття чоловіка у Чернівецькому військкоматі на очах у працівників поліції. Подія сталася у липні минулого року. По даному факту відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляють у Чернівецькому обласному ТЦК та СП.

Читайте також: Зеленський змінив командувача Сил територіальної оборони ЗСУ

На відео, яке датоване 31.07.2022 роком показано, як у приміщенні військкоматі чоловік у цивільному починає бити затриманого. Також видно людей у військовій формі та поліцейських. Один з ймовірних працівників ТЦК починає бити затриманого, а поліцейський спостерігав за цим з посмішкою.

Поліція не перешкоджала побиттю затриманого чоловіка й зрештою чоловіка виводять з будівлі після того, як він підписує документи. 

У Чернівецькому ТЦК прокоментували подію й повідомили, що по даному факту відкрито кримінальне провадження, однак повідомлень про нього до Чернівецького обласного ТЦК та СП не надходило. Наразі проводиться службова перевірка з метою встановлення обставин події. 

Читайте також: У ГУР повідомили, що РФ передала ХАМАС захоплену західну зброю

“Керівництво Чернівецького обласного ТЦК та СП категорично засуджує будь-які прояви порушення чинного законодавства України і проводить рішучі заходи щодо недопущення правопорушень та злочинних дій серед військовослужбовців і працівників ТЦК та СП”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, побиття мобілізованих у Тернопільському ТЦК: ДБР розпочало розслідування. ДБР та Тернопільський ТЦК СП розпочали розслідування щодо факту побиття мобілізованих чоловіків працівниками військкомату.