Посадовиця на Львівщині намагалася з’їсти хабар при затриманні

Заступниця голови лікарської комісії на Львівщині намагалася з’їсти хабар, який вимагала у військовослужбовця.

Співробітники Державного бюро розслідувань затримали посадових осіб медико-соціальної експертної комісії та міської лікарні на Львівщині за вимогу хабара у військовослужбовця. Про це повідомляє прес-служба ГБР.

Читайте також: Залужний зустрівся з главою Штабу оборони Британії

«Працівники ДБР у взаємодії із СБУ викрили злочинну групу серед посадових осіб Самбірської міжрайонної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) та Турківської міської лікарні. Вони вимагали хабар у військовослужбовця за встановлення другої групи інвалідності його батькові, що давало б можливість завершити службу», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що голова Самбірської МСЕК та керівники лікарсько-консультативної комісії Турківської міської лікарні обіцяли оформити відповідні документи за 3200 доларів. Гроші зловмисники отримували трьома траншами. Під час передачі останньої суми правоохоронці затримали у місті Турка «на гарячому» заступника голови лікарсько-консультативної комісії.

У прес-службі повідомили, що під час затримання чиновниця намагалася позбавитися грошей — з’їсти 100 доларів. Проте правоохоронці цьому завадили, а кошти вилучили. Під час обшуків за місцем роботи та у квартирах фігурантів вилучено документи та гроші – майже 30 тисяч доларів, 10600 євро, 37000 гривень та 520 злотих.

Раніше Буданов назвав головні цілі українських безпілотників на території Росії.