25-й з початку війни: на березі Тиси в Закарпатті знову виявлено загиблого чоловіка (фото 18+)

На березі річки Тиса в Закарпатті виявлено тіло чергового загиблого чоловіка. Це вже 25-й випадок від початку повномасштабного російського вторгнення.

На березі річки Тиса, що на Закарпатті, було виявлено тіло людини. Це вже 25-те тіло чоловічої статі, яке було виявлене на річковій ділянці кордону. Про це повідомляють у ДПСУ.

Читайте також: Сирський два дні перебував на передовій через складну ситуацію на сході

“Про виявлення тіла людини на березі Тиси, зі свого боку кордону, військовослужбовців відділу прикордонної служби “Тячів” повідомили румунські колеги.

Повідомляється, що загиблий — чоловік середнього віку з ознаками тривалого перебування у воді. При ньому не було виявлено жодних документів. В даний час проводяться заходи щодо встановлення особи потопельника.

Держприкордонслужба повідомила, що з початку 2024 року на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону по обидва боки річкового кордону виявлено тіла 7 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути річку Тиса.

У прикордонному відомстві зазначили, що з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну це вже 25-й випадок виявлення чоловічого тіла на річковій ділянці кордону.

У ДПСУ закликали всіх охочих незаконно покинути територію України не ризикувати своїм життям і здоров’ям та проінформували про небезпеку під час занурення у холодну воду повноводних водойм. 

Читайте також: Путін доручив провести ядерні навчання на тлі “провокацій” Заходу

“Глибина річки Тиса, якою на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону проходить кордон із сусідніми Румунією та Угорщиною, подекуди сягає 5 метрів глибини та 80 метрів ширини”, — додали прикордонники. 

Увага, зображення містять чутливий контент!

Нагадаємо, РФ вперше вдарила по Харківщині переробленим ФАБом: знищили вулицю та вбили жінку. Внаслідок атаки загинула 88-річна жінка, ще багато людей втратили домівки. Окупанти вперше використали проти мирних жителів фугасну авіабомбу ФАБ-1500, яка має велику руйнівну силу.