Мешканець Запоріжжя організував канал постачання метадону у сусідні області: використовував пошту

33-річний мешканець Запоріжжя налагодив збут метадону за допомогою поштового зв’язку. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Оперативники Запорізького районного управління поліції отримали інформацію про те, що раніше судимий за корисливі злочини запоріжець збуває наркотики.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження та зібрали докази незаконної діяльності чоловіка. Як з’ясувалося, він перебував на програмі замісної підтримуючої терапії та отримував пігулки метадону, які відсилав клієнтам у сусідні області за допомогою пошти.

30 квітня йому повідомили про підозру у за ч.ч. 1,2 ст. 307 (Незаконне пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня в його квартирі під час обшуку знайшли три блістери «Метадон-ЗН» з пігулками по десять штук в кожному, чотири медичні шприци, дві ємності та чотири зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору (попередньо — метадон). Все направили на експертизу.

Чоловік знаходиться під вартою. Триває розслідування.

У Запорізькому районі сталася ДТП: загинув водій «Daewoo Lanos»


Читайте також:

Залякують мешканців та затримують учасників спротиву: СБУ повідомила про підозру ще п’ятьом колаборантам Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!