Верховна Рада отримала заяву про звільнення від Ткаченка

Верховна Рада України отримала заяву про звільнення від Олександра Ткаченка про звільнення з посади Міністра культури та інформаційної політики України за власною ініціативою.

Верховна рада України отримала заяву про звільнення від Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook.

Читайте також: Зеленський звільнив Пристайка з посади посла України у Великобританії

“До Верховної Ради України надійшла заява від Олександра Ткаченка про звільнення з посади Міністра культури та інформаційної політики України за власною ініціативою. Заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні”, — повідомив Стефанчук. 

Верховна Рада отримала заяву про звільнення від Ткаченка / facebook.com/stefanchuk.official/

Верховна Рада отримала заяву про звільнення від Ткаченка / facebook.com/stefanchuk.official/

Для довідки. Олександр Ткаченко — український політик, журналіст, телепродюсер, медіаменеджер. Народний депутат IX скликання від політичної партії “Слуга народу”, голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики. Міністр культури та інформаційної політики України з 4 червня 2020 р. 21 липня 2023 року Олександр Ткаченко написав заяву про звільнення з посади Міністра культури та інформаційної політики України. Ткаченко вже не вперше пише заяву про звільнення з посади Міністра культури та інформаційної політики України.

Читайте також: “Зернова угода”, перевірка ТЦК та фронт: Зеленський провів Ставку

Нагадаємо, вчора 20 липня Олександр Ткаченко подав заяву про відставку. 

Раніше повідомлялося, що до Києва прибув глава МЗС Гватемали. З робочим візитом до Києва прибув глава МЗС Гватемали Маріо Букаро.