Український контрнаступ “йде за планом”, — Єрмак

Андрій Єрмак повідомив, що український контрнаступ “йде за планом” командування.

Український контрнаступ іде непросто, але за планом командування. Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, відповідаючи на запитання щодо ситуації на передовій під час онлайн-участі в 14-му щорічному Аспенському безпековому форумі. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, а також Андрій Єрмак у Telegram

Читайте також: Росія випустила 7 ракет по обʼєкту інфраструктури Одещини вдень 21 липня

“Наші герої на передовій роблять для цього все можливе. Як і вся українська нація. Адже головна мета й бажання всіх українців – перемогти в цій війні. Україна обов’язково переможе. І це буде наша спільна перемога зі США та іншими партнерами”, — заявив Єрмак.

У своєму виступі керівник Офісу Президента подякував президенту США Джо Байдену, його адміністрації, Конгресу, обом партіям та американському народу за підтримку України. 

Читайте також: У ЦРУ назвали слабкі місця Росії у війні проти України

“Нам потрібні ATACMS, і ми чекаємо на відповідне рішення. Нам потрібно більше систем ППО. Ми говоримо про це з нашими партнерами й раді, що вони чують нас. Ви знаєте, що відбувається останніми днями в Одесі та Миколаєві, що відбулося із «зерновим коридором», а це проблема не лише для України, а й для багатьох країн світу. І, звичайно, нам потрібні F-16, а також додаткове озброєння та боєприпаси”, — додав керівник Офісу Президента. 

Єрмак зазначив, що Україна й далі активно працює над реалізацією Формули миру Президента Володимира Зеленського. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив Вадима Пристайка з посади посла України у Великобританії. Президент України звільнив посла у Великій Британії Вадима Пристайка.