Як тюремна баланда: ДПСУ знову відповіли білорусам на запрошення на борщ

Українські прикордонники знову нагадали білорусам про те, що борщі країн відрізняються тим, що білоруський борщ нагадує російські щі.

Українські прикордонники звернулися до білорусів їхньою мовою й нагадали про ментальну відмінність двох народів, застосовуючи приклад з борщем, який раніше використали білоруські прикордонники. Про це повідомляють у ДПСУ.

Читайте також: ППО знищила все: Залужний про атаку РФ у ніч на 2 червня

“Ми дали можливість білоруським памєжнікам прослухати відповідь на їхнє порівняння українського та білоруського борщу. В записі білоруською мовою говориться, що нині білоруський борщ радше схожий на російські щі і кардинально відрізняється від українського”, — йдеться у повідомленні.  

Прикордонники також порадили білорусам “змінити інгредієнти” і стати вільним народом, а не насильно ув’язненими. 

«Ваш борщ дуже відрізняється від нашого. Тому що зараз білоруський борщ більше схожий на російські щі, навіть якщо додати в нього більше бульби. Це зовсім не те, що було до того, як ви використали ніж, яким встромили українцям у спину», — йдеться у зверненні прикордонників.

У ДПСУ зазначили, що білоруси, які говорять про ідентичність і спорідненість, «хочуть бути рабами» і не мають нічого спільного з українцями.

Читайте також: У Росії заявляють про вісім збитих над Курськом дронів

«Занотуйте собі в пам’ять і кулінарну книгу, що українці — волелюбна нація. Ми завжди боремося за свою незалежність. Ви на це не здатні, і вже багато років перебуваєте в полоні одного тирана і одного дідуся-бункера. Саме тому ваше нинішнє бульбове вариво за консистенцією нагадує тюремну баланду, а зовсім не наш український борщ», — додали в ДПСУ.

Нагадаємо, білоруські прикордонники запросили українців на борщ: у ДПСУ відповіли. Українські прикордонники відповіли на заклики білоруських прикордонників щодо того, що борщі країн нібито дуже схожі.