День Незалежності у Києві — що важливо знати

День Незалежності України 2022 року у Києві пройде без параду та з обмеженнями. При цьому час комендантської години залишиться незмінним.

Можливі загрози нанесення військами рф ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об’єктах, оборонної промисловості, критичної інфраструктури та розташованих поруч житлових масивах під час відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України. Про це повідомляють КМДА у Facebook.

Транспорт

Транспорт у Києві 24 серпня працюватиме за скороченим графіком: з 06:00 до 21:00. Йдеться як про наземний транспорт, так і про метро.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ знищили три БпЛА: подробиці

Комендантська година

Комендантську годину у Києві на День Незалежності посилювати не планують. Він діятиме з 23:00 до 05:00.

Масові заходи

Як повідомили у КМДА, проведення масових заходів на День Незалежності в Києві заборонено, оскільки «ворог непередбачуваний, ми маємо бути готові до будь-якого сценарію і насамперед маємо подбати про безпеку».

Обмеження роботи 

До 24-25 серпня територіальні центри соціального обслуговування будуть працювати частково і відділено, а ЦНАПи Києва до 25 серпня працюватимуть лише на видачу готових паспортів.

“Будь ласка, за перших сигналів тривоги одразу прямуйте в укриття, уникайте масових скупчень людей, будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години!”, — йдеться в повідомленні КМДА. 

Нагадаємо, Зеленський анонсував повернення українського прапора до Криму. Президент упевнений, що над українською територією не має бути прапора тих, хто заперечує свободу.