Пожежі та поранені окупанти: стали відомі збитки РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму

Внаслідок удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму постраждало більше 10 військових РФ, також виникли пожежі.

Унаслідок удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму постраждало понад 10 військових РФ, також виникли пожежі. Про це повідомляє проєкт ВЧК-ОГПУ в ]Telegram

Читайте також: Знищено посилок на 3 млн грн: як виглядає відділення “Нової пошти” після удару РФ по Одесі

Так, за інформацією Збройних Сил Росії, в ніч на 30 квітня на півострів було випущено 12 балістичних ракет типу «MGM-140B ATACMS», націлених на дві цілі.

Головна мета — військова частина 61261 ППО Південного військового округу Міністерства Оборони РФ. На цьому об’єкті сталася значна пожежа, яку загасили тільки до ранку. Шість військовослужбовців були госпіталізовані з різними травмами.

Читайте також: Кулеба: пошкоджено половину енергетичної системи України

Другою метою ЗСУ був військовий аеродром у Джанкої, який уже двічі зазнавав нападу за минулий місяць. На території цього аеродрому, де базується 39-й гвардійський вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії, постраждали п’ять військовослужбовців. Співробітників екстрених служб і поліції на місце події не допускали, оскільки пожежу успішно локалізували самі військові.

Нагадаємо, ЗСУ розгромили полігон окупантів на Луганщині ракетами ATACMS. ЗСУ вдарили ракетами ПТРК ATACMS з касетною бойовою частиною по полігону окупантів на Луганщині.