Зеленський назвав Путіна нацистом після нічної ракетної атаки РФ по Україні

Володимир Зеленський заявив, що тільки нацист може вчинити такий злочин у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Коментуючи напад Росії в ніч на 8 травня, президент України Володимир Зеленський заявив, що тільки нацист може вчинити такий злочин у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це Володимир Зеленський повідомив у Facebook.

Читайте також: Рятувальники показали наслідки ракетної атаки РФ на Київщині

“Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні”, — написав Зеленський. 

Він повідомив, що Росія випустила понад 50 ракет і більш як 20 “Шахедів” по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. 

“Усі необхідні служби вже працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки терору.  Весь світ має чітко розуміти, хто є хто. Весь світ не має права дати ще один шанс нацизму”, — заявив він. 

Читайте також: Росія атакувала українську енергетику: пошкоджені три ТЕС

Нагадаємо, ЗСУ відбили масований ракетний удар РФ: знищено 59 повітряних цілей. 8 травня 2024 року російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні, випустивши 76 ракет та 21 безпілотник.