Росіяни прискорили наступ біля Авдіївки — британська розвідка

Авдіївський район залишається одним із головних напрямків російських військових операцій, наголошує розвідка.

Згідно з аналізом британської розвідки за останній тиждень окупаційні сили прискорено просуваються в районі Авдіївки Донецької області. При цьому ворог зазнає значних втрат.

Читайте також: Росія вдарила КАБами по промисловому об’єкту Сум

Міноборони Британії зазначає, що незважаючи на постійні значні втрати, існує висока ймовірність того, що російські збройні сили можуть продовжити обстріл українських позицій у цьому районі та захопити кілька маленьких населених пунктів.

Згідно з деталями аналізу, сухопутні війська Росії створили вузький коридор для проникнення в містечко Очеретине, що знаходиться приблизно за 15 кілометрів на північ від Авдіївки.

З моменту захоплення російськими військами Авдіївки у середині лютого 2024 року цей район залишається одним із головних напрямків російських військових операцій, наголошує розвідка.

Getty Images / AFP

Getty Images / AFP

Раніше британська розвідка інформувала про затримання заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова, якого звинувачують у корупції. Також вона відзначала рекордну кількість справ про дезертирство, що розглядаються у військових судах Росії.