Заступника голови Запорізької облради, якого викрили на хабарі в 650 тис грн, відсторонили від посади

У лютому заступника голови Запорізької обласної ради, який також є депутатом цієї облради, викрили на хабарі у розмірі 650 тисяч гривень. Наразі фігуранта справи відсторонили від займаної посади.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Вчора, 25 квітня, Вищий антикорупційний суд відсторонив від займаної посади заступника голови Запорізької обласної ради на один місяць.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у лютому правоохоронці викрили заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата вказаної ради, які дали понад 650 тисяч гривень хабаря одному з директорів медичного закладу за сприяння в перемозі певним суб’єктам господарювання при здійсненні медичних закупівель, а також за вчинення інших фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ.

Фігурантам справи інкримінують ч. 4 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України. Заступнику голови Запорізької облради та депутату обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у три мільйони гривень та один мільйон гривень відповідно. До помічника заступника голови облради застосовано цілодобовий домашній арешт.

Літаки, судно, машини: зі зрадника Балицького та його рідних на користь держави стягнули майно — деталі


Читайте також:

Нерухомість, земельні ділянки та зброя: антикорупційний суд дозволив стягнути майно експрезидента «Мотор Січ»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!