У Маріуполі в цивільний автомобіль влучила ракета російської ППО

Гуаляйтер так званої «ДНР» Денис Пушилін повідомив, що автомобіль із мирними жителями нібито підірвався на українській 82-міліметровій міні, яку чомусь «за два роки окупації ніхто не прибрав».

У тимчасово окупованому росіянами Маріуполі Донецької області ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль: тяжко поранено чоловіка й жінку. Відомо про ще одну недавню ДИП, в якій чарез російських військових загинув цивільний маріуполець. Про це в понеділок, 6 травня, повідомила міська рада українського Маріуполя.

«Російські військові продовжують вбивати та калічити мирних жителів окупованого Маріуполя. 5 травня окупанти намагалися збити повітряні цілі біля Маріуполя, але в результаті постраждало подружжя. Ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль, внаслідок чого чоловік та жінка були доставлені до маріупольської лікарні. За непідтвердженою інформацією, постраждалим ампутували кінцівки», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що гуаляйтер так званої «ДНР» Денис Пушилін повідомив, що автомобіль із мирними жителями нібито підірвався на українській 82-міліметровій міні, яку чомусь «за два роки окупації ніхто не прибрав».

«Також на вихідних російські військові протаранили цивільний автомобіль у Маріуполі. За попередньою інформацією, відомо про загибель водія постраждалої автівки. Подібні випадки регулярно відбуваються у місті. Окупанти не дотримуються жодних дорожніх правил. Поліція ж у свою чергу закриває очі на усі правопорушення військових, навіть з летальними випадками мирних маріупольців», — йдеться далі в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд.

У Маріуполі збільшилась кількість окупантів — партизани

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp