Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Президент провів розмови із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та міністром оборони Рустемом Умєровим.

Президент Володимир Зеленський після розмови з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським наголосив, що російська армія повинна зазнавати втрат щодня. Про це глава держави сказав під час вечірнього відеозвернення в неділю, 21 квітня.

 

«Щойно була доповідь головкома Сирського — про найбільш гарячі точки фронту. Часів Яр та інші ключові напрямки на Донеччині: Покровський, Курахівський, а також Харківщина — Купʼянський напрямок. Наші позиції, наші результати…», — розповів президент.

 

Головком також доповів і щодо ураження цілей на окупованій території — реалізовані операції та підготовка запланованих.

«Російська армія повинна нести втрати щодня, і кожен такий день — російських втрат — наближає для нас такий потрібний мир», — заявив Зеленський.

 

Президент також розповів, що говорив із міністром оборони Рустемом Умєровим, зокрема про протиповітряну оборону.

 

«Робимо все можливе, контактуємо з усіма можливими партнерами, щоб збільшити захист неба — збільшити кількість та якість систем ППО в руках наших воїнів. Кожен лідер і кожна країна, які в цьому допомагають, є справжніми рятівниками життя», — підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський звернувся до країн Заходу з приводу зенітних ракетних комплексів Patriot і багатоцільових винищувачів F-16. 

У Британії розповіли про тактику РФ в Часовому Ярі

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp