У Кривому Розі чоловік зґвалтував 13-річного хлопчика

У Кривому Розі чоловік затягнув у свою квартиру та зґвалтував 13-річного хлопчика.

У Кривому Розі правоохоронці затримали чоловіка, який силоміць затягнув до квартири та зґвалтував 13-річного хлопчика. Про це повідомляє Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури.

Читайте також: Ракетна атака по Україні 8 січня: Ігнат пояснив, чому ППО знищила лише 18 ракет

“Розслідуванням встановлено, що обвинувачений побачив 13-річного хлопчика, який гуляв у дворі багатоквартирного будинку. Чоловік обхопив дитину за шию та силою затягнув в свою квартиру. Погрожуючи побиттям та застосувавши фізичну силу, він вчинив розпусні дії та зґвалтував хлопчика. Також він примусив дитину дивитись на мобільному телефоні відеофайли з порнографією”, — йдеться у повідомленні. 

У прокуратурі повідомили, що правоохоронці затримали чоловіка у жовтні 2023 року.

Після проведення слідчих дій та допиту дитини за методикою «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, а також експертизи, інформація про протиправні дії чоловіка підтвердилася.

Обвинувачений наразі перебуває під вартою без права внесення застави.

Читайте також: ЗСУ знищили російський комплекс орбітального подавлення супутників

Прокурори Криворізької південної окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Кривого Рогу за фактами незаконного позбавлення волі, зґвалтування, сексуального насильства, розпусних дій щодо малолітньої дитини та розповсюдження зображень порнографічного характеру (ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301 КК України).

Нагадаємо, на Одещині 14-річна дівчина підозрюється у жорстокому вбивстві подруги. В Ізмаїлі затримали 14-річну дівчину, яка підозрюється у вбивстві подруги. Тіло дівчини з ножовими пораненнями було знайдене на березі Дунаю.