Реклама Найкращий спосіб отримати криптовалюту безплатно у 2024 році

Airdrop`и криптовалют продовжують залишатися найбільш прибутковим способом заробітку на криптовалютному ринку без вкладень. А допоможе вам у цьому український автоматичний сервіс щодо участі в аірдропах «Проект Х100».

Капіталізація ринку криптовалют зараз становить 1,62 трлн. доларів і скоро повернеться до максимумів 2021 року — понад 2 трлн. І це лише напередодні схвалення американським регулятором цілого ряду bitcoin-ETF, що дозволить інвесторам на світових біржах купувати та продавати біткоїн. Яким буде зростання після цієї історичної події експерти розходяться у прогнозах, але воно буде однозначно позитивним. Своєю чергою, зростання ціни на біткоїн призведе до зростання практично по всьому спектру ринку.

Саме на ринку, що росте, більшість криптовалютних проектів воліє запускатися. А ключовою маркетинговою стратегією залишаються аірдропи.

Що таке Airdrop

Це винагорода ранніх учасників криптовалютного проект за певні види активності та дії у нативному токені цього проекту.

Підвидом аірдропа є ретро-аірдроп. У цьому випадку винагороди не були анонсовані заздалегідь, але потім проект вирішує роздати криптовалюту певним користувачам, які підходять під низку критеріїв.

Де шукати та скільки можна заробити на Airdrop`ах?

Пошук інформації про криптовалютні стартапи може виявитися заняттям досить непростим. У пошукових системах та соц.мережах дуже активні шахраї та хакери. Підроблені сайти, розсилання листів із фішинговими посиланнями це далеко не повний перелік небезпек, з якими можна зіткнутися. А успішно знайшовши проект, його перспективність потрібно грамотно оцінити: принесе airdrop 5 тисяч або лише кілька доларів? Для цього потрібні знання та досвід. Як і для отримання ретродропів. Для розв’язання цих проблем було розроблено «Проект х100»

«Проект х100» —  автоматизований сервіс з пошуку та отримання аірдпропів криптовалют.

За останні 2 роки команда «Проект х100» заробила понад $500.000 на ринку, що падає. А тепер уявіть скільки можна заробити на ринку, що росте?

Декілька прикладів:

Aptos (APT) — 124 тис. користувачів отримали по $3000

Arkham (ARKM) – ретродроп за реферальну систему. За реєстрацію на сайті та підтвердження пошти (що вже приносило $150), а за кожного залученого рефералу ще стільки ж. Тобто, за 10 залучених рефералів заробіток становив $1500.

Arbitrum (ARB) — один із наймасштабніших ретродропів на ринку. За досить прості дії в мережі понад 600 000 гаманців отримали в середньому від $2000 до 3000.

І такі роздачі криптовалюти проектам вигідні! Це справжнісінький win-win. Користувачі отримують гроші, а криптовалютний стартап необхідну йому популярність та популярність, користувачів та інвесторів. А також хвилю публікацій у медіа і до, і після аірдропу. Тож якщо десь роздають гроші, то чому б їх не одержати?

«Проект х100» займається підбором реальних проектів та їх оцінкою за більш ніж 50 параметрами. А також виконує за користувача всі необхідні дії для отримання аірдропу. Тривалість яких залежить від умов проекту та зазвичай це від 1-2 місяців до півроку.

Мінімальна оплата складає $100 на один акаунт, яких у користувача може бути до 10. У вартість входить річна підписка на сервіс, створення окремого гаманця, облікових записів у Твіттері та Дискорді та розміщення необхідних публікацій від їхнього імені, проходження тестнетів, виконання необхідних дій у мережі та оплату внутрішніх транзакцій (газ).

Окрім цього, сервіс стягує комісію 33% від отриманого аеродропу, а клієнт отримує 67%.

Детальна інформація про всі активності «Проекту х100» та нові стартапи відібрані для участі публікуються в ТГ-каналі, де також є чат-бот для реєстрації нових клієнтів.