У Генштабі підтвердили, що у кабінеті Залужного знайшли “прослушку”

Пресслужба Генштабу підтвердила, що у кабінетах Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та працівників апарату було знайдено пристрої для прослуховування.

У Генштабі ЗСУ підтвердили, що виявили пристрої для прослуховування у кабінетах Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та працівників апарату. Їх знайшли 17 грудня під час планової перевірки приміщень. Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

Читайте також: Мобілізація жінок: Безугла розкрила деталі нового законопроекту

“Вчора (17 грудня, ред.), під час планової перевірки приміщень, в одному з місць дислокації було виявлено елементи обладнання для зняття інформації.  Пристрої для прослуховування були встановлені у кабінетах, призначених для роботи Головнокомандувача Збройних Сил України та працівників Апарату забезпечення його діяльності”, — йдеться у повідомленні. 

У Генштабі додали, що з метою встановлення обставин вказаної події, її наслідків та осіб до неї причетних, повідомлено Службу безпеки України.

Читайте також: У Міненерго відповіли, чи можливі в Україні блекаути через морози

Нагадаємо, у Залужного в кабінеті вичвили «прослушку». Служба безпеки України поки що не спростовує і не підтверджує дані про виявлення пристрою для підслуховування, зазначає видання Бабель.

Також повідомляли, що СБУ відкрила справу щодо «прослушки» у Залужного. У СБУ наголосили, що техніку виявлено не безпосередньо в кабінеті Валерія Залужного, а у одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи.