Росія атакувала Хмельниччину ракетами Х-47 “Кинджал”, — Ігнат

Армія Росії вдень 14 грудня вдарила ракетами “Кинджал” по Хмельницькій області.

Армія Росії вдень 14 грудня, атакувала Хмельницьку область. Ворог застосував аеробалістичні ракети «Кинджал». Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Читайте також: Путін назвав число російських військових, які воюють в Україні

“Відбувся пуск ракет і вони попрямували до Хмельницької області, в напрямку Старокостянтинова. Оголошення тривоги відбулося о 14:09 приблизно, коли залунав сигнал по всій Україні. Фактично через 10 хвилин від оголошення повітряної тривоги був «приліт» у Хмельницькій області”, — сказав він.

Також речник додав, що армія РФ завдала удару аеробалістичною ракетою “Кинджал”, проте нагадав, що у Повітряних силах не говорять про наслідки атак цими ракетами.

«Про наслідки, тим паче роботи «Кинджалів», а це був Х-47 «Кинджал», ми не говоримо. Нехай ворог робить свої висновки. Не будемо давати інформацію, куди вони цілили, влучили чи не влучили», — додав Ігнат.

Читайте також: Росіяни призначили нового командира знищеного крейсера Москва

Нагадаємо, по всій Україні повітряна тривога: Росія випустила ракети. По всій Україні оголошено повітряну тривогу. Росія випустила ракети у напрямку Сумщини та Хмельниччини.