В Євпаторії та Сімферополі з’явилися листівки з “бавовною”

В Євпаторії та Сімферополі з’явилися листівки де нагадують про винагороду за Сергія Аксьонова, а також про те, що Крим — це Україна.

В тимчасово окупованих Євпаторії та Сімферополі рух громадського спротиву «Жовта Стрічка» поширили листівки де нагадали про винагороду за Сергія Аксьонова, самопроголошеного прем’єр-міністра тимчасової російської окупаційної влади в Автономній республіці Крим. Про це повідомили в Telegram руху спротиву. 

Читайте також: Військовим РФ перестали виплачувати зарплату — Генштаб

“Останній місяць нам дуже подобається спостерігати за гобліном сергієм аксьоновим, за бавовною та за “чемоданним” настроєм рашистів. Ми розповсюдили листівки в яких нагадуємо, про винагороду щодо гобліна, а також «Бойових чайок», які почали поширюватись півостровом!”, — зазначається у повідомленні руху опору. 

Активісти руху спротиву нагадали росіянам на тимчасово окупованих територіях, що Крим — це Україна і розклеїли символічні листівки. 

“Нашими листівками ми постійно нагадуємо русні, що Крим — це Україна! Наш український спротив росте, у рашистів немає шансу”, — повідомили активісти. 

Читайте також: На Харківщині за добу загинули троє мирних жителів — ОВА

Для довідки. «Жовта стрічка» — рух громадського спротиву на тимчасово окупованих територіях України, створений у квітні 2022 року після російського військового вторгнення. Метою руху є інформаційний опір російським окупантам.

Нагадаємо, Дмитро Кулеба повідомив, що Україна вже не згодна повернутися до ситуації 23 лютого. Те, що було бажаним завданням ще у березні, сьогодні вже категорично неприйнятне.