У ГУР розповіли причину візиту Кім Чен Ина до Путіна

У ГУР розповіли, що Росія має на меті попросити військову допомогу у Північної Кореї.

Росія має на меті попросити військову допомогу у Північної Кореї. Це означає, що Росія має значні проблеми з забезпеченням у війні проти України.Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у ефірі телеканалу «FreeДом».

Читайте також: Зеленський заявив, чи отримає Україна далекобійні ракети ATACMS

Юсов повідомив, що наразі відомо, що у Росії є реальні проблеми з сучасним, високоточним і високотехнологічним озброєнням. 

«Хоча ми бачимо що вже не тільки з ним. Якщо російський диктатор змушений просити у Північної Кореї снаряди для артилерії та іншу військову допомогу, то мова йде про великі проблеми і на інших напрямках», — повідомив Юсов.

Він розповів, що Росія та Північна Корея можуть домовитися про поставки озброєння, і це буде поганою новиною для українців на передовій лінії фронту.

Читайте також: У Румунії знайшли уламки дрона після атаки РФ на Одещину 13 вересня

“Постачання зброї для країни агресора — це погані новини для передової лінії фронту. Говорити про те, що це кардинально змінить ситуацію на фронті, не можна. Чи це допоможе окупантам продовжувати оборонні операції? Так, безперечно. Проте з іншого боку, це може також інтенсифікувати допомогу з боку вільного світу і демократичних країн для України. Тому катастрофи з цього робити не варто”, — додав він.

Нагадаємо, Володимир Путін зустрівся з Кім Чен Ином на космодромі в Росії. Президент Росії зустрів верховного лідера КНДР на космодромі в РФ.