Подоляк назвав три проблеми, які заважають “фіналізації” війни

Михайло Подоляк назвав три проблеми, які заважають “фіналізації” війни.

Аби прискорити фіналізацію війни необхідні жорстокі санкції проти  посередників РФ, передача необхідної зброї Україні та ізоляція найвищого керівництва РФ. Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter

Читайте також: Голова СБУ розповів, де виготовляють українські морські дрони “Морський малюк”

Подоляк назвав три проблеми, які вимагають посилення рішень для прискорення справедливої фіналізації війни. Перша проблема — це обхід санкцій та виробництво ракет у Росії. Рішення буде зміна статусу Росії на терористичну державу, або жорсткі вторинні санкції проти приватних посередників.

Друга проблема — це постачання зброї в Україну. Розв’язання цього питання є передача оптимальних обсягів далекобійних ракет, снарядів, систем розмінування, фронтових систем ПРО відповідно до потреб.

Читайте також: В ГУР оцінили останні військові дії Росії

Подоляк додав, що третім кроком є ізоляція найвищого керівництва Росії. Це різко зменшить можливості для дипломатичного маневру та стане сигналом для нейтральних країн… Рішення: відмова від будь-яких прямих комунікацій, ордери різних юрисдикцій на арешти за співучасть у скоєнні злочинів.

Нагадаємо, до Білорусі приїхав глава Міноборони Китаю: планує відвідати військові об’єкти. Міністр оборони Китаю прибув до Білорусі й відвідає низку військових об’єктів ЗС РБ.