У Запорізькій області окупанти посилюють лінії оборони та будують нові споруди

Українські захисники ведуть наступальні дії та просуваються вперед. Зараз російські окупаційні війська почали посилювати свої позиції у глибоко тилу. При цьому втрати російських загарбників настільки великі, що вони спалюють загиблих навіть у ямах.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Російські загарбники посилюють другу та третю лінію оборони та будують нові споруди.

«За кілометр від Мелітополя, ворог почав готувати річку Молочну як оборонну споруду: зрізають береги, щоб вони були непроїзними», — повідомляє Федоров.

На полі бою ворог зазнає великих втрат. Російські загарбники облаштували кілька мобільних крематоріїв у Запорізькій області, щоб піддавати кремації загиблих.

За даними міського голови Мелітополя, мобільні крематорії працюють у Мелітополі, Токмаку та Бердянську. Також є братські могили у Пологівському та Василівському районах.

«За повідомленнями мешканців у Молочанську окупанти спалюють тіла своїх військових прямо у ямах. Немає часу на закопування чи відправку на Росію, коли хочуть приховати втрати та розчистити місце для майбутніх 200-х», — пише Федоров.

Як раніше повідомляв Перший Запорізький, ворог продовжує приховувати свої втрати у Запорізькій області. Для цього активно використовує мобільні крематорії. За словами Ганна Маляр поблизу районного центру, на відкритій місцевості ворог піддає кремації тіла загиблих російських солдатів, яких туди везуть вантажними автомобілями. Тіла спалюють фактичні безперервно.

За останній місяць окупанти розширили укріплення поблизу Бердянська, — ВІДЕО


Читайте также:

На окупованій Запорізькій АЕС ворог влаштував навчання, — ВІДЕО

Получайте
новости быстрее с пoмoщью нaшегo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Пoдписывaйтесь
нa «Первый Зaпoрoжский» в Instagram!