Експорт зерна та безпека портів: Зеленський провів Ставку

На Ставці верховного головнокомандувача було обговорено “зернову ініціативу” та безпеку українських портів.

Сьогодні, 18 липня президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки на якому одним із головних питань було обговорення морського експорту зерна, а також безпека портів. Про це повідомив Володимир Зеленський у Telegram.

Читайте також: Кулеба на Радбезі ООН назвав справжню стратегію РФ

“Питання номер один на сьогоднішній Ставці – морський експорт зерна та безпека портів. Доповідали віце-прем’єр Кубраков, командувач ВМС Неїжпапа – логістика постачання та захист узбережного регіону”, — повідомив президент. 

Зеленський додав, що на засіданні доповідав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та голова Держспецзв’язку Юрій Щиголя про боротьбу з ворожими БПЛА. 

На Ставці також доповідали представники ГУР, СЗР, СБУ про плани противника.

Також на засіданні присутні заслухали ситуацію на полі бою від командувачів ЗСУ Валерія Залужного, командувача Сухопутних військ Олександра Сирського, командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександра Тарнавського. 

Читайте також: ЗСУ використовують спеціальну тактику в районі Бахмута — Череватий

На Ставці також міністр оборони Олексій Резніков та командувач Сил логістики Олег Гуляк доповіли про динаміку постачання снарядів.

Нагадаємо, Дмитро Кулеба на Радбезі ООН назвав справжню стратегію РФ. Міністр закордонних справ України на РБ ООН зазначив, що Росія має однакову стратегію, а саме вбивати, брехати та заперечувати.