Дрон-камікадзе атакував військову частину під Москвою — РосЗМІ

Вночі 4 липня під Москвою було чутно вибухи. Місцеві ЗМІ повідомляють, що нібито у місті Кубинка було атаковано військову частину дроном.

В ніч на 4 липня під Москвою у місті Кубинка безпілотником було атаковано військову частину. За попередніми даними близько 4 ранку дрон-камікадзе атакував адміністративну будівлю на території військової частини. Про це повідомляє Baza.

Читайте також: Саакашвілі при смерті? Конфлікт України та Грузії

“Сьогодні була здійснена ще одна спроба атаки українських безпілотників у Новій Москві і Московській області. Наразі атаки відбиті силами ППО, всі виявлені БПЛА ліквідовані. З метою безпеки з аеропорту Внуково тимчасово перенаправлено частину рейсів. О 8:00 ранку обмеження на польоти в районі аеропорту Внуково знімаються. Жертв і постраждалих немає, екстрені служби працюють на місцях”, — про це заявив мер Москви Сергій Собянін.

Очевидці масово повідомляли про вибухи під Москвою. За кілька кілометрів від МКАД, за даними місцевих жителів, було щонайменше два вибухи з різницею в кілька секунд. Найімовірніше, там спрацювала система ППО.

Читайте також: Пригожин пообіцяв нові «перемоги на фронті»

Нагадаємо, Дмитро Кулеба розповів про проблеми з навчанням на F-16. Українські пілоти не розпочали навчатися на західних винищувачах у червні, як планувалося, і тепер графік зсувається.