У Мелітополі пошкоджено залізницю, по якій росіяни перевозять техніку — мер

По колії саме рухався ворожий потяг із Дніпрорудного із викраденою росіянами залізною рудою. 5 вагонів, які зійшли з рейок, пошкоджено 50 метрів колії.

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що через вибух, що стався вчора в окупованому місті, пошкоджено ділянку залізниці, якою росіяни перевозять своїх військових, техніку, а також награбовану.

Читайте також: Росіяни виїжджають з північних районів вглиб Криму або до РФ — партизани

Він повідомив, що росіяни перетворили Мелітополь на хаб для транспортування військових та техніки на Запорізьку лінію фронту завдяки наявності широкої мережі залізничних колій та вузлової станції. При цьому по дорозі назад через місто окупанти везуть награбоване з прифронтових населених пунктів у бік Криму або Новоазовська і далі в РФ.

«Однак з логістикою ворога часто щось трапляється. За уточненою інформацією, від вчорашнього вибуху у Мелітополі постраждала ділянка залізниці», — зазначив Федоров.

Також повідомляється, що шляхами якраз рухався ворожий потяг із Дніпрорудного з викраденою росіянами залізною рудою.

«Як наслідок: мінус п’ять вагонів, які зійшли з рейок і «лягли відпочивати», мінус 50 метрів колії та заблоковано логістичний шлях ворога», — повідомив мер.

Раніше Маляр заявила, що ЗСУ просунулись вперед на декількох напрямках. Російські ж війська роблять усе, щоб утримати вже захоплені ними позиції, активно застосовуючи штурмову та армійську авіацію, ведуть інтенсивний артилерійський вогонь.