Кличко розповів, де живуть його діти

У 2022 році колишній боксер і мер Києва Віталій Кличко розлучився з Наталією Єгоровою, спортсменкою та співачкою, з якою він був одружений 26 років.

Мер Києва Віталій Кличко вже два роки не бачив своїх дітей через те, що вони навчаються у різних країнах. Про це Кличко розповів у програмі «Тур Зірками» на Люкс FM.

Читайте також: Ранковий обстріл Києва: Кличко показав зруйнований корпус академії мистецтва та дизайну

«Дуже важко їх зібрати. Мені дуже важко вирватися. Але ми бачимося завдяки засобам зв’язку. Однак жодна програма не може замінити відчуття, коли обіймаєш дитину», — сказав Кличко.

За його словами, всі троє його дітей народилися і зараз мешкають за кордоном. Молодший син навчається у Сполучених Штатах Америки, старший – у Лондоні, а дочка Єлизавета-Вікторія – у Нідерландах.

Читайте також: Кличко відкрив проїзд Подільським мостом без введення в експлуатацію, що незаконно та небезпечно

«З дітьми я провів не так багато часу, скільки потрібно. Спочатку була спортивна кар’єра, збори, змагання, а потім – політика, яка забирає абсолютно весь час. Зараз триває війна, і, на жаль, дітям я приділяю не так багато уваги». Але мама взяла на себе всі функції, які мав виконувати батько», — додав мер столиці.

Раніше Наталія розповіла, що її стосунки з колишнім чоловіком, як і раніше, дружні і сповнені поваги один до одного.