Лукашенко заявив, що Росія і Україна могли б домовитися про “оренду Криму”

Президент Білорусі заявив, що Росія та Україна могли б домовитися про “оренду Криму” під час переговорів.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія та Україна могли б домовитися про “оренду Криму” під час переговорів. Про це Лукашенко заявив під час інтерв’ю телеканалу «Россия 1», повідомляє Белта.

Читайте також: Війська РФ вдарили ракетами по Краматорську: загинуло двоє людей

“Путін мені передає документ, який був парафований делегаціями. Нормальний, навіть щодо Криму — оренда там якась тривала, щодо Донбасу, на сході… Нормальний договір. Якби це зараз — а зараз уже неможливо. Зараз це вже територія Росії за Конституцією. А був нормальний проєкт, і вже домовлялися, що МЗС парафують і далі мають визначитися глави держав, підписують та інше. Хороший був процес, але вони від нього відмовилися”, — заявив Лукашенко. 

Водночас Лукашенко він звернув увагу, що Заходу вірити не можна. 

«Тут тільки може бути одне. Якщо ми домовляємося про мирний процес, війна зупиняється, ніякого руху: ні танків, ні військових. Як тільки перекинуті, я вважаю, що ми повинні застосовувати ядерну зброю. Тільки так із ними можна розмовляти. З ними не можна вести діалог і вірити. Обдурять», — переконаний Олександр Лукашенко.

Читайте також: Удар по Одесі: зруйновано Музей цікавої науки

Нагадаємо, росіяни заявили про замах на окупаційного чиновника в Мелітополі. Саморобний вибуховий пристрій нібито було закладено під авто «чиновника» так званої «Запорізької ВЦА».