Помер експрем’єр Італії Сільвіо Берлусконі

Сьогодні, 12 червня стало відомо про смерть колишнього прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

Сьогодні, 12 червня у лікарні, у віці 86 років помер колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі. Про це повідомляє Ansa

Читайте також: У Чорному морі фіксують некеровані вибухи боєприпасів

Його брат Паоло, діти Марина, Елеонора, Барбара та П’єр Сільвіо в Сан-Раффаеле прибули за лічені хвилини.

Нагадаємо, що колишній прем’єр-міністр потрапив до лікарні минулої п’ятниці, щоб пройти «планове обстеження», пов’язане з хронічною мієломоноцитарною лейкемією, на яку він страждав протягом деякого часу.

Для довідки. Сильвіо Берлусконі (народився 29 вересня 1936, Мілан — помер 12 червня 2023, Мілан) — італійський політик, колишній прем’єр-міністр Італії. Був одним із найзаможніших медіамагнатів в Італії, був третім в Італії та 118 у світі в списку найзаможніших людей планети за версією журналу Forbes 2011 року. Також він був власником контрольного пакета акцій холдингу “Fininvest”, який об’єднує приблизно 150 компаній, що діють практично у всіх сферах життя італійців. 

Читайте також: Шойгу намагається врятувати імідж РФ на тлі контрнаступу ЗСУ — БР

Раніше повідомлялося, що Кім Чен Ин заявив про бажання триматися за руку з Путіним. Лідер КНДР прагне більш тісної стратегічної співпраці між Північною Кореєю та Росією, «міцно тримаючись за руку з президентом РФ».