Росія проводить зачистку та стягує додаткову силу у Бахмуті — Маляр

Українські військові контролюють у Бахмуті певні об’єкти на приватний сектор в районі “Літаки”, а окупанти стягують додаткову силу та засоби.

Російські війська проводять зачистку у районах, які ними тимчасово захоплені. Водночас продовжується боротьба за панівні висоти на флангах — півночі й півдні передмістя. Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram

Читайте також: У Дніпропетровській області місто залишилося без води

“Наші війська у Бахмуті контролюють певні об‘єкти та приватний сектор в районі “Літак”. Ворог здійснює зачистку у районах міста, взятих ним під контроль”, — повідомила Маляр. 

Вона додала, що наразі продовжується боротьба за панівні висоти на флангах — півночі та півдні передмістя. Українські військові не дають ворогу можливості там закріпитись.

Маляр написала, що ворожа армія стягує додаткові сили та засоби.

Читайте також: Коригував удари по Миколаївщині: СБУ затримали агента РФ

“Наступальний потенціал ворога суттєво знижений, ворогу завдані величезні втрати, ми виграли час для певних дій, про які можна буде розказати згодом”, — додала вона. 

Нагадаємо, 720 окупантів, літак та 20 артсистем: Генштаб оновив втрати РФ на 22 травня. З початку повномасштабного вторгнення втрати Росії становлять 203 880 окупантів.