Не лише мінують, а й затоплюють: ворог з води будують лінії оборони у Запорізькій області, — ВІДЕО

На Запоріжжі російські окупаційні війська продовжують будувати лінії оборони. Ворог не лише риє багатокілометрові окопи, мінує поля, а й будує лінії оборони із води.

Про це в етері телемарафону розповів Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

Два тижні тому російські окупаційні війська затопили поля поблизу Михайлівки. Нині вода стоїть у полях населених пунктів Якимівського району: Петрівка, Аннівка, В’язівка та Єлизаветівка. У цих селах давно пересохли річки, ймовірно, загарбники спускають воду зі зрошувального каналу.

«Ми бачимо тенденцію, що ворог затоплює поля. На тимчасово окупованій частині Запорізької області досить велика система зрошення і зараз цими каналами ворог навмисно піднімає рівень води й затоплює наші поля, таким чином він будує, здавалося б, для себе оборонні споруди», — сказав Іван Федоров.

На прифронтових лініях та на узбережжі Дніпра у тимчасово окупованій частині Запорізької області багато полів, які російські загарбники замінували на десятки кілометрів.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», окупанти викопали 70-кілометрового «цар-окопа» і тим самим пошкодили майже 160 курганів.

Російські загарбники завершили будівництво трьох рівнів оборонних зон приблизно на 120 кілометрах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Окупанти збудували потужну оборону на Запорізькому напрямку. Про це написав офіцер запасу Сухопутних військ Фінляндії Пасі Паройнен, який ґрунтуючись на супутникових знімках Sentinel та Airbus опублікував аналіз російської оборонної мережі та польових укріплень однієї з дільниць Запорізького фронту.

Б’ють струмом і знущаються: у Запорізькій області окупанти шукають співробітників до катівні.


Читайте також:

Ексчиновнику загрожує довічне ув’язнення: підозрюваного затримали у Запоріжжі.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo
Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!