РФ вдарила по Запоріжжю: у ДСНС показали фото наслідків

Вночі російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Запоріжжю. Поцілили в об’єкти критичної та цивільної інфраструктури, гаражний кооператив, один з парків міста та міський електротранспорт.

Вночі 8 травня армія Росії вдарила по Запоріжжю, поціливши по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури, гаражному кооперативу, одному з парків міста та міському електротранспорту. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram та ДСЧС.

Читайте також: Зеленський назвав Путіна нацистом після нічної ракетної атаки РФ по Україні

Повідомляється, що руйнувань зазнала також одна з пожежних частин Запоріжжя — пошкоджено службові приміщення і фасад будівлі. Попередньо загиблих і травмованих немає.

Наразі роботи по розбору завалів завершені, до ліквідації наслідків російських обстрілів залучалися 32 рятувальники та 7 одиниць техніки.

Читайте також: ISW: Росія обходить санкції, закуповуючи військове обладнання для літаків на $500 млн

Нагадаємо, наслідки ракетних атак: в «Укренерго» просять готуватися до відключень світла 8 травня по всій Україні. 8 травня Україну очікують віялові відключення електроенергії з 18:00 до 23:00. Причиною дефіциту є пошкодження ТЕС внаслідок російських обстрілів.