Екс-“вагнерівця”, який зізнався у вбивствах дітей у Бахмуті побили члени ПВК “Вагнера”

Колишнього “вагнерівця”, який зізнався у злочинах, які скоїв в Україні, затримали та побили члени ПВК “Вагнер”.

Екс-“вагнерівця” Азамата Улдарова, який зізнався у вбивствах дітей в Україні, затримали співробітники МВС Росії й побили члени ПВК “Вагнера”. Про це повідомляють у Gulagu.net. 

Читайте також: Авіакатастрофа у Броварах: призначено понад 100 експертиз

Повідомляється, що чоловіка спочатку затримали співробітники МВС й привезли до Слідчого відділу Саратовської області до слідчого, який мав провести допит. На вході до відділу на чоловіка було скоєно напад бійцями ПВК “Вагнер”, які озвучили йому погрозу вбивством, вдарили неодноразово по обличчю і тілу в присутності співробітників МВС. 

У проекті повідомили, що “вагнерівці” пробували зірвати його жетон К121-090, чим спробували перешкодити правосуддю і залякати свідка військових злочинів і фактично потерпілого від погрози вбивством з боку Євгена Пригожина, Володимира Китаєва, Андрія Трошева та їхніх спільників. 

Читайте також: РФ підтягла під Авдіївку танкову бригаду — ЗСУ

“Ми підозрюємо, що в МВС або СКР хтось із посадовців, які мають відношення до допиту Азамата Улдарова, передав дані про виклик на допит Улдарова, і в даному випадку потрібне залучення ГУСБ МВС Росії і керівництва СК Росії з метою проведення внутрішньої перевірки та виявлення зрадників інтересів державної служби, які «продали Євгена Шелелеву». служби, які «продали» Євгену Пригожину і його «службі безпеки» (складається з колишніх співробітників ФСВП, ФСБ і МВС) інформацію про дату, час і місце проведення слідчих дій з Улдаровим А.С. 1981 р.н.”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, “вагнерівці” зізналися у вбивствах дітей у Бахмуті й Соледарі. Злочинцям ПВК “Вагнер” наказували вбивати мирних жителів Бахмута та Соледара. Вони зізналися у вбивствах цивільного населення.