В Енергодарі окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ — мер

Про це свідчить не лише перерита окопами земля, мінування територій поблизу міста, а й евакуаційний план на випадок «якщо що, то швидко втікаємо».

У тимчасово захопленому Енергодарі Запорізької області окупанти готуються до контрнаступу ЗСУ. Про це повідомляє міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Читайте також: Рєзніков оцінив ядерні погрози Путіна

«В Енергодарі рашисти готуються до контрнаступу ЗСУ, адже розуміють неминучість звільнення окупованих територій. І про це свідчить не лише перерита окопами земля, мінування територій поблизу міста, а й евакуаційний план на випадок «якщо щось — швидко втікаємо». Є й інші ознаки. Зокрема, почастішали випадки пограбувань в освітніх установах міста», — пише Орлов.

За його інформацією, із групових приміщень дитячого садка №3 окупанти нещодавно винесли частину ліжок, матраців та інше майно, а з гімназії №2 почали вивозити парти, шафи, стелажі тощо.

«Чи дійде справа до унітазів, ми ще не знаємо. Але, враховуючи безславний досвід і особливу любов мародерів Росії до цього «девайсу», не відкидаємо, що унітази будуть «евакуйовані» в першу чергу», — іронізує мер.

Раніше Данілов відреагував на інформацію про китайську зброю на фронті. Як тільки Україна знайде на фронті зброю, зроблену в Китаї, одразу про це заявить світові.