Україна повернула 100 військових із російського полону

З полону до України повернулися захисники, моряки, прикордонники та нацгвардійці.

Сьогодні, 10 квітня Україна повернула з полону 100 військових. Серед них військові, моряки, прикордонники, нацгвардійці. Серед визволених також є оборонці Маріуполя, “Азовсталі”, Гостомеля. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram

Читайте також: Байден вирішив балотуватися на другий президентський термін — NBC News

Він повідомив, що деякі люди отримали серйозні поранення, мають захворювання. 

“Зробимо все необхідне, щоб кожен з них отримав всю необхідну допомогу. Завдання Президента Володимира Зеленського — повернути всіх наших людей. Для нього це питання є ключовим і одним з пріоритетних”, — написав Єрмак. 

Він поділився, що це був непростий обмін, і подякував всій команді, Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими за те, що кожен робить те, що часто багатьом може здаватися неможливим. 

Читайте також: Путін вичерпав свій часовий ліміт — Данілов

“Особливо радий повідомити чудову новину про обмін родичам звільнених з полону людей. Вони довго чекали своїх чоловіків, жінок, батьків вдома. Очікування — це завжди дуже складний та нервовий процес”, — додав Єрмак. 

Украина из плена вернула 100 военных / t.me/ermaka2022

Украина из плена вернула 100 военных / t.me/ermaka2022

Нагадаємо, ЗСУ знищили ворожий гелікоптер Мі-24 на Авдіївському напрямку. Українські військові повідомили про знищення чергового ворожого гелікоптера.