У британській розвідці заявили про “тактичні успіхи” РФ на двох напрямках

Попри свої успіхи, російські підрозділи, ймовірно, зазнали особливо великих втрат під Вугледаром, оскільки там діяли недосвідчені підрозділи.

З 7 лютого російські війська досягли тактичних успіхів у двох ключових секторах. Попри це, російські війська зазнали значних втрат. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: В Україні масштабна повітряна тривога: є загроза ракетних атак

Повідомляється, що на північних околицях міста Бахмут, що на Донеччині, сили ПВК “Вагнер” просунулися на 2-3 км на захід, контролюючи сільську місцевість біля головної траси М-03, що веде до міста.

У розвідці повідомили, що російські війська дедалі більше домінують на північних підступах до Бахмута. На півдні російські підрозділи просунулися до західної околиці міста Вугледар, де вони знову розпочали наступальні операції наприкінці січня 2023 року.

У Міноборони повідомляють, що попри успіхи, російські підрозділи, ймовірно, зазнали особливо великих втрат під Вугледаром, оскільки там діяли недосвідчені підрозділи. 

Читайте також: У Хмельницькій області російським дроном пошкоджено об’єкт інфраструктури

“Російські війська, ймовірно, втекли й покинули щонайменше 30 переважно неушкоджених броньованих машин в одному інциденті після невдалого штурму”, — додають у розвідці. 

Нагадаємо, у Повітряних силах назвали кількість знищених вночі “Шахедів” та ракет. ЗСУ вночі знищили 5 із 6 ракет «Калібрів» і 5 із 7 дронів «Шахедів».