На Рівненщині затримали чоловіка, який застряг у підвалі з краденою консервацією

64-річний житель Рівненщини спробував вкрасти консервацію з підвалу приватного будинку, але застряг там. Господиня виявила злочинця та викликала поліцію.

На Рівненщині затримали 64-річного чоловіка, який хотів вкрасти консервацію з підвалу приватного будинку, проте не зміг з нього вилізти. Про це повідомляють у поліції Рівненської області.

Читайте також: Швеція виділяє 28 мільйонів євро на підтримку обороноздатності України

Повідомляється, що до поліцейського офіцера Мирогощанської тергромади звернулась 43-річна жителька села Костянець. Вона повідомила, що виявила у своєму підвалі невідомого чоловіка. 

“Зловмисник пробрався у приміщення через вікно і звідти виклав усю консервацію господині, а це — 143 банки. Однак вилізти із підвалу тим же шляхом не зміг, адже заблокував собі вихід краденим. Двері були замкнені і виходили у будинок”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: СБУ та ДБР затримали дезертира, який публічно хвалився втечею з фронту

Так, жителя села Новостав затримали у порядку статті 208 КПК України, а нині він перебуває в слідчому ізоляторі. У поліції додають, що чоловік не зміг пояснити, чому пішов на злочин, втім наразі йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік з Буковини залучив ТЦК, щоб зробити пропозицію коханій (відео). На Буковині чоловік зробив пропозицію своїй дівчині за допомогою працівника ТЦК. Відео опублікували у мережі.