“Час розплати наблизився”: ДБР розпочало фільтраційні заходи в Балаклії

Після звільнення міста Балаклія в Харківській області, працівники ДБР ретельно відпрацьовують інформацію щодо осіб, які під час тимчасової окупації співпрацювали з агресорами.

Після звільнення ЗСУ міста Балаклія в Харківській області, працівники Державного бюро розслідувань розпочали фільтраційні заходи та слідчі дії. Метою заходів у звільненому населеному пункті є унеможливлення підривної діяльності росіян та їхніх посіпак. Про це повідомили на офіційному сайті Державного бюро розслідувань. 

Читайте також: Кожен росіянин має платити свою ціну за війну – Подоляк

Працівники ДБР разом з іншими правоохоронцями ретельно відпрацьовують інформацію щодо осіб, які під час тимчасової окупації співпрацювали з агресорами, а також перевіряють тих, хто може становити загрозу національній безпеці.

“ДБР неодноразово наголошувало, що всі тимчасово окуповані території найближчим часом будуть звільнені, а колаборанти та зрадники будуть притягнуті до суворої відповідальності. Тож, час розплати наблизився”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, ЗМІ повідомляють, що Китай із прибутком перепродає російський газ до Європи. Китайці наживаються на російсько-європейській газовій війні.