Окупанти РФ готові вбивати українських дітей та жінок: перехоплення СБУ

Окупант розповів своїй дружині, що їм наказують вбивати мирне населення та дітей. Дружина окупанта не здивована й виправдовує злочини Росії.

Російським військовим наказують вбивати цивільне населення. Окупантів не дивує те, що їм наказують вбивати жінок та дітей. Саме про це свідчить перехоплення, яке нещодавно зробила СБУ на сході України. 

Читайте також: “Зернова ініціатива” під загрозою: РФ заблокувала інспекції суден

«Нам треба вбивати неповнолітніх, жінок, усіх. Прикинь? Знищення повне відразу, взагалі просто: «стріляйте, нах*й». Я готовий, але я, якщо чесно, подох*їв. Нам усе пояснили: чотирнадцяти, вісімнадцяти, дівчина, пох*й — просто наповал. Йдемо в зачистку», — розповів своїй дружині російський військовий, якого відправили в Україну у грудні 2022 року.

Дружина окупанта взагалі не здивована й навпаки виправдовує дії російських військ. 

“Ми коли вдома були, дивилися новини, з тобою говорили на цю тему. Хто був мирний — усі поїхали”, — заявляє жінка окупанта. 

Читайте також: У центрі Москви сталася пожежа у районі ТЕЦ

Повідомляється, що наразі слідчі СБУ розслідують понад 34 тис. проваджень за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, “вагнерівці” зізналися у вбивствах дітей у Бахмуті й Соледарі. Злочинцям ПВК “Вагнер” наказували вбивати мирних жителів Бахмута та Соледара. Вони зізналися у вбивствах цивільного населення.