Піхота, офіцери та контрактники РФ збираються складати зброю — ГУР

Російський військовий у телефонній розмові розповів про те, що піхота, офіцери і контрактники збираються складати зброю.

Військовий РФ поділився зі співрозмовницею про те, що його колеги мають намір поїхати з України. Про це розповіли у Головному управлінні розвідки в Telegram.  

На записі, військовослужбовець РФ, повідомляє співрозмовниці про те, що піхота, офіцери та контрактники збираються йти складати зброю та мають намір відмовитись воювати. 

“У нас піхота 15 числа, офіцери та контрактники, збираються йти до Завадського та зброю складати там. Відмовлятимуться далі воювати після 15-го”, — розповів солдат. 

Читайте також: В Україні пропало безвісти 230 дітей через війну з РФ

На запитання співрозмовниці, що тоді буде з солдатами, він відповідає, що нічого не буде, якщо всі підуть і здадуть зброю, “мені здається заб’ють на це всі”. 

Співрозмовниця також ділиться інформацією, що у її мами на роботі є дівчина, “у неї чоловік у Балтійську служить. І ось сказали, що у Балтійську вже набрали людей, ось незабаром відправляють…”. 

Нагадаємо, Кислиця заявив, що Путін хоче повернути СРСР, але зазнає військової поразки. Після війни українці ще довго бачитимуть у Росії загрозу.