Реклама Чоловічі сонцезахисні окуляри. Обираємо актуальні

Підбір окулярів завжди не просте завдання, адже не так просто вгадати із пригідністю їх фасону до форму обличчя, відтінку шкіри та інших важливих факторів. Сьогодні ми розповімо про універсальні варіанти, та що варто придбати на літо 2021 кожному чоловікові. 

“Авіатори”. Це очевидно, оскільки вони не покидають чарт найпопулярніших дуже давно. Але чи знаєте ви про їхнє воєнне минуле? Перша модель була виготовлена у 1936 році у США, а назву свою отримала завдяки схожості з оптикою для воєнних пілотів, яка також була оснащена заокругленими лінзами та тоненькими вушками, аби якнайкраще захищати їх від потрапляння сонячного світла. У період Другої світової війни їх почали використовувати головнокомандуючі і європейських країн. У період 1950-х такого типу аксесуар перейшов у повсякденний гардероб кожного чоловіка, особливо він сподобався рокерам і байкерам, адже перших він захищав від світла софітів, а других — від пилу та яскравого сонця. Це й не дивно, оскільки крапельки личать витягнутій, круглій, квадратній та трикутній формі обличчя, а тонкі дужки виглядають доволі елегантно. 

Сьогодні їх виготовляють з оправою різних кольорів, товщини. Кожен виробник підбирає матеріали на власний розсуд, намагаючись зробити чоловічі сонцезахисні окуляри більш міцними та забезпечити надійний захист від шкідливого ультрафіолетового проміння. 

Актуальним та базовим сьогодні вважається фасон із назвою ”вайфарери”. Він відрізняється квадратною формою із заокругленими кутиками. Набув популярності завдяки адаптивності до будь-якого типу обличчя, і з самого початку не відрізнявся нагромадженням декоративних елементів, що й зробило його максимально підходящим практично під все. 

Вищеперераховані моделі носять усі, і медійні персони, і дизайнери, і стилісти, оскільки погоня за тенденціями не завжди вдале рішення. Так як “авіатори” та “вайфарери” існують доволі давно, їх оснащують інноваційними розробками, що надає їм довговічності та можливість зберігати первинний вигляд не один сезон. Бренди використовують високоякісні матеріали, яким характерна надзвичайна міцність, незважаючи на тендітний вигляд деталей. Лінзи обробляють спеціальними втирками та напиленням, яке може на 100% захищати від УФ-променів та не піддаватися впливу механічних пошкоджень. Деякі спеціалізовані компанії пішли ще далі, та розробляють моделі з урахуванням можливості використання товарів цієї категорії у спорті, тобто їзді на велосипеді чи катанні на лижах.

Вибрати сонцезахисну оптику можна на сайті MD Fashion. Тут чималий асортимент високоякісних товарів від марок зі світовим іменем.