Хакери зламали базу даних міноборони Британії — Sky News

Хакерські атаки виявили останніми днями, офіційні особи працюють над тим, щоб зрозуміти масштаб.

Хакери зламали базу з особистими даними військовослужбовців та співробітників Міністерства оборони Великої Британії. Про це у понеділок, 6 травня, повідомляє Sky News.

Sky News стверджує, що хоча уряд не стане називати конкретну країну, за його інформацією, ці хакери пов’язані з владою Китаю.

Кібератаку було здійснено на систему оплати праці чинних військовослужбовців і деяких ветеранів. Хакери змогли отримати інформацію про їхні імена та банківські реквізити. 

Водночас у відомстві заявили, що всі зарплати виплатять, працівникам не варто турбуватися. Їм нададуть консультацію та підтримку.

Журналісти уточнюють, що йдеться про систему зовнішнього підрядника, яка не підключена до основних комп’ютерних систем Міноборони.

Нагадаємо, раніше кіберфахівці СБУ спільно з правоохоронними органами США, Великої Британії та Євросоюзу та викрила міжнародне угруповання хакерів-вимагачів.

Кібершахраї вкрали 11 млн грн Фонду гарантування вкладів

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp