УКРАЇНА

Заморозки вночі та теплі дні: синоптик розповіла про погоду в Україні 26-27 жовтня

На вихідних 26-27 жовтня в Україні очікується суха погода з прохолодними ночами та помірно теплими днями.

На вихідних, 26-27 жовтня, в Україні пануватиме прохолодна, проте суха осіння погода. Синоптики прогнозують, що значних опадів в ці дні не буде, проте температурні коливання нагадуватимуть про настання пізньої осені. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. 

Читайте також: Лукашенко заговорив про війну, якщо Росія захоче приєднати Білорусь

У нічні години температура повітря в країні опуститься до 0…+6 градусів, створюючи прохолодні умови, особливо відчутні в східних регіонах. Денні показники стануть вищими, однак різнитимуться залежно від регіону. Найбільше тепла отримають західні області, де стовпчики термометрів піднімуться до +12…+18 градусів. На сході буде дещо холодніше — близько +9…+12 градусів. У центральних і північних областях середня денна температура триматиметься на рівні +10…+14 градусів.

Столиця також залишиться в рамках цього температурного діапазону: в Києві в суботу та неділю не очікується опадів, нічна температура складе +3…+6 градусів, а денна досягатиме +11…+12 градусів.

Нагадаємо, сили оборони України знищили ворожий ЗРК «Бук-М3» і РПН «Бук-М2» на Луганщині. У ніч на 25 жовтня Сили оборони України провели успішну операцію, в результаті якої було уражено ворожий зенітний ракетний комплекс «Бук-М3» та знищено радіолокаційну станцію «Бук-М2».