УКРАЇНА

На Закарпатті прикордонника порізали ножем: чоловік не хотів зупинятися на блокпосту

На Закарпатті прикордонника порізали ножем: 61-річний чоловік не зупинився на блокпосту, кидав ножі у прикордонників та погрожував їм.

Вчора, 17 липня, на блокпосту біля села Буштино Мукачівського району Закарпатської області стався шокуючий інцидент. 61-річний місцевий житель, проїжджаючи повз блокпост, не зреагував на вимогу зупинитися та намагався втекти від прикордонників. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Читайте також: ЗСУ відійшли з Урожайного, щоб зберегти життя бійців — ОСУВ «Хортиця»

Після того, як його авто було заблоковано, чоловік зачинився в салоні й почав погрожувати та кидати ножами в бік правоохоронців. Навіть прибуття слідчо-оперативної групи не заспокоїло агресивного водія.

Згідно з повідомленням Державної прикордонної служби України, прикордонники, намагаючись затримати порушника, застосували фізичну силу та спецзасоби, але чоловік продовжував чинити опір. Лише після тригодинної боротьби, правоохоронцям вдалося здолати та заарештувати зловмисника.

Читайте також: Зеленський прибув до Британії, де його зустрів посол Залужний

На затриманого було складено адміністративний протокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законним вимогам прикордонників. Також, до Національної поліції направлено повідомлення про ймовірну ознаку кримінального правопорушення, передбаченого статтею 345 ККУ («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу»).

Нагадаємо, в Україні арештували майно екснардепа, наближеного до Януковича, на суму понад 1 мільярд гривень. Правоохоронці арештували майно колишнього нардепа, підозрюваного у фінансуванні російських окупаційних угруповань. Загальний обсяг заблокованих активів становить понад 1 мільярд гривень.