УКРАЇНА

Львівщина під ударом: уламки збитого дрона спричинили пожежу на підприємстві

Російські окупанти вкотре атакували Львівську область безпілотниками. Силам ППО вдалося збити всі ворожі цілі, проте є пошкодження цивільної інфраструктури.

У ніч з 5 на 6 вересня ворог здійснив чергову атаку на Львівську область за допомогою бойових безпілотників. Оперативна інформація станом на 07:30 повідомляє, що під час двох повітряних тривог на Львівщині ворог намагався уразити область трьома ударними безпілотниками. Проте усі дрони були знешкоджені силами протиповітряної оборони. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram

Близько 03:15 у Львівському районі на території однієї з промислових зон зафіксовано падіння уламків безпілотника типу «Шахед» – «Герань-2». Внаслідок цього загорілися чотири вантажівки.

На місце інциденту оперативно прибули пожежники, які за півтори години ліквідували займання. Пожежу вдалося локалізувати, не давши вогню поширитися на інші об’єкти. На жаль, пошкоджені вантажівки ремонту не підлягають.

У ліквідації пожежі брали участь 32 рятувальники, було залучено шість одиниць спеціальної техніки. Завдяки їх злагодженій роботі вдалося уникнути значніших наслідків.

Нагадаємо, стали відомі теми наступного Рамштайну. Представники коаліції з понад 50 країн світу зустрінуться у Німеччині аби обговорити подальшу підтримку України у війні.