В Бурятії підірвали ще один поїзд — соцмережі

Підрив стався у тому ж районі, де було підірвано перший поїзд – в районі селища Сєвєромуйськ.

У російській республіці Бурятія невідомі підірвали ще один потяг із пально-мастильними матеріалами. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Читайте також: Хакери за допомогою СБУ зламали сайт Мінпраці РФ: що знайшли

Повідомляється, що вибух стався у тому ж районі, де було підірвано перший поїзд – у районі селища Сєвєродомуйськ.

«Чотири цистерни з поїзда вигоріли, ще дві були пошкоджені вогнем. За попередніми даними, паливо розлилося на площу 150 квадратних метрів», — йдеться у повідомленні.

За фактом першого підриву поїзда в Північному тунелі було відкрито справу за статтею про «теракт».

«30 листопада невідомі підірвали вантажний потяг на перегоні Ітікіт-Окусікан, що складається з 50 вагонів (41 цистерна з дизельним паливом і три цистерни з авіаційним паливом). За словами локомотивної бригади, під час проходження тунелю знялася напруга, потяг загальмував. , У чому справа, в тунелі почалося сильне задимлення — бригада закріпила поїзд і залишила тунель», — пише Telegram-канал.

Також повідомляється, що 16 цистерн з голови потягу вигоріло, у двох цистерн у районі зливу виявили пробоїни. Після вибуху нібито вдалося вивезти 14 цистерн, але подальше транспортування вагонів поки неможливе – вибух серйозно пошкодив рейки, а паливо їх затопило.

Раніше Стефанчук заявив, що Рада виконає всі рекомендації ЄК. Україна сповнена рішучості найближчим часом завершити законодавчі кроки, визначені у звіті Єврокомісії, зазначив спікер.