Єрмак і Сіярто домовилися про нову зустріч

Представники України і Угорщини домовляються про зустріч лідерів країн «найближчим часом».

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак і міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сіярто домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня. Про це повідомила пресслужба ОП у п’ятницю. 19 квітня.

Вказано, що сьогодні Єрмак і Сіярто провели телефонну розмову.

«Співрозмовники відзначили прогрес у ключових питаннях українсько-угорських відносин і домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня, а після неї – про телефонну розмову для оцінки результатів і планування подальших кроків», – йдеться в повідомленні.

За оцінкою Єрмакаі Сіярто, двостороння комунікація відбувається за планом, тому вони «домовилися продовжити докладати спільних зусиль з метою сприяння проведенню найближчим часом зустрічі президента України та прем’єр-міністра Угорщини».

Нагадаємо, 29 січня в Ужгороді відбулася зустріч делегацій України і Угорщини. Тоді Єрмак заявив, що зроблено дуже «потужний крок» до зустрічі на рівні прем’єр-міністра Угорщини і президента України.

Кулеба, Єрмак і Сіярто зустрілися з лідерами угорської громади Закарпаття

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp