Росія намагалася атакувати критичну інфраструктуру Одеси та Кривого Рогу: є поранені

В ніч на 19 квітня армія Росії атакувала Одещину та Кривий Ріг ракетами та дронами, виникла пожежа та є поранені.

В ніч на 19 квітня армія Росії атакувала Одещину та Кривий Ріг ракетами та дронами. Ворог намагався поцілити по критичній інфраструктурі регіонів. Внаслідок атак у Кривому Розі є влучення в інфраструктурний об’єкт міста, виникла пожежа, є поранені. В Одесі правоохоронці фіксують наслідки. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram та голова Ради оборони міста Олександр Вілкул у Telegram.

Читайте також: Російський бомбардувальник Ту-22М3 збили за 300 км від України, — ГУР

“Вночі ворог атакував Одещину ракетами та ударними дронами. Російські терористи цілили по критичній інфраструктурі регіону. На щастя, люди не постраждали. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян”, — повідомив Кіпер. 

У Кривому Розі внаслідок атаки є влучення в інфраструктурний об’єкт міста, виникла пожежа.

“Дуже тривожна ніч. Окупанти продовжують терор мирних міст. Ворог атакував Україну, у тому числі нашу область та Кривий Ріг ракетами та ударними дронами. У небі над областю було збито близько 10 ракет. Але є влучення в інфраструктурний об’єкт міста, виникла пожежа”, — повідомив Вілкул. 

Читайте також: Гуменюк звільнено з посади речниці Сил оборони півдня України, — Генштаб

Він додав, що на місце направлені всі оперативні служби, йде ліквідація наслідків. 

“Відомо про 3 постраждалих — чоловіки 43, 53 років та жінка 58 років. 2 чоловіків в лікарні, середньої тяжкості”, — додав Вілкул.

Нагадаємо, ракетна атака РФ: у Дніпрі 2 загиблих, у Синельниковому — 6, серед них 2 дітей. Внаслідок ракетної атаки по Дніпру та Синельниковому загинуло 8 людей, наразі відомо про 25 поранених.